2012. november 19., hétfő

Karácsonyi koszorú

Évek óta a gyerekekkel az iskolában készítjük el az asztali koszorúnkat advent első vasárnapjára. Most is így lesz. Az újrahasznosítás jegyében ez úgy néz ki, hogy minden menthető dolgot ( koszorú alap, szalagok, termések, gyertya talpak ) megtartunk és a többit ( fenyő ág, borostyán kidobjuk mert ugye elszáradt ) vásároljuk csak. Idén a tégla falunkra a nappaliban álmodtam egy lógó koszorút..... ő lett az.

 
 
Hobbi boltban megvettem a hungarocell koszorú alapot, a 2 féle csillogó színre fújt apró szintén hungarocell bogyókat. Technocol ragasztó volt itthon és szalag is. Összesen 1180.- ft-ból és 1,5 óra ragasztgatás után elkészült az elképzelt koszorúnk.


 
 
Fél úton:
 
Elkészítés: A golyócskákat egy helyen ragasztóval bekentem és szépen, sorban , felváltva a színeket egymás mellé ragasztgattam őket . Nagyon jól használható hozzá a technocol egyedül az oldalán fordult elő párszor , hogy legurult a bogyó de ilyenkor pár másodpercig odanyomtam a helyére és már oda is ragadt. A szalagnak egy vékony sávot kihagytam, oda nem került bogyó. Egy éjszaka száradt a mű és másnap reggel tökéletesen megszáradva fel is tettem a helyére.

Julie

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...