2013. január 1., kedd

Besztof 2012

Picit visszatekintettünk mi is a 2012-es évünkre. Egyrészt ugye ebben az évben indultunk. Nem felejtjük el, mikor ültünk nyáron a teraszon, és hatalmas lelkesedéssel eldöntöttük, belevágunk! Az, hogy ennyire megszerettetek, minket lepett meg a legjobban, és nem győzzük leírni elégszer, hogy mennyire nagy boldogság ez nekünk!!!
No, és mit olvastatok legtöbben, legtöbbször?
Az első helyezett /toronymagasan/ az én szívem csücske... A desszert, ami mindig sikerül, a legrosszabb kedvemben is felvidít, összes barátunk imádja. A leglegleg csokis! Ajánlom szívből, ha valaki még nem készítette el, és annak is, aki megcsinálta, bár remélem nektek már ajánlás nélkül is kedvenc lett. Legalább is a sok levél, amit küldtetek, erről tanúskodik. :)
Hogy ne kelljen visszakeresgélnetek, ide kattintva már olvashatjátok is.


Második legszeretettebb bejegyzés Hollandiában élő barátnőnk, Hajni régi szekrényének felújításáról született. Hajni sokmásminden mellett fotós is, így csodaszép képekkel megspékelt bejegyzésünk úgy gondolom megérdemelte a dobogós helyet. Szeretnénk még a továbbiakban együtt ügyködni, remélem érkeznek még felújítós bejegyzések, Holland-Magyar barátságban.:)
Természetesen mi sem hagytuk abba a bútorfelújítást, de sajnos műhelyünk nem lévén, várnunk kell picit a jó időre, ami nemsokára eljő.
Ide kattintva megnézhetitek a második helyezettet.


Rendhagyóan nem a harmadik legolvasottabbal folytatom, hanem a számomra legkedvesebbel...
Legjobb barátnőm, Julie nélkül ez a blog el sem indult volna. Ez a mi közös babánk, a közös szerelmünk, plusz egy dolog a rengeteg minden mellett, ami összeköt minket.
Tudom, talán nyálasan hangzik, de aki megtalálta az igaz barátját, meg fog érteni, hogy az én barátnőm boldogsága ugyanúgy az én boldogságom is. Ezért az, hogy sok-sok év próbálkozása és reménykedése után decemberben megszületett Julie kisbabája Barnabás, az év legjobb, és legcsodálatosabb eseménye volt.
Ezért kapott itt helyet a születéséről szóló bejegyzés... Itt elolvashatjátok.:)

Még pár szót a megjelenéseinkről. Nagy boldogságunkra több oldal átvette munkáinkat, szerepeltünk nyomtatott sajtóban, amit mind köszönünk.
Egyet emelnék ki, ezt is csak azért, mert a saját kedvencem. Évek óta olvasom az Éva magazint, ezért az, hogy náluk megjelenünk több írásunkkal, külön nagy megtiszteltetés és öröm. / Vagyis: áááááááá, el sem hiszem, hogy felfigyelt ránk az ÉVA!!!! /
Kedveltétek a maradék tapéta hasznosításáról szóló bejegyzéseket, erről is olvashattok az Éva magazin oldalán itt.


Szerettük a 2012-es évet... Boldog 2013-at kívánunk Nektek!

Julia és persze Julie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...