2012. szeptember 18., kedd

Adrienn és Róbert esküvője

Júliusban hirdettük meg esküvői felhívásunkat, miszerint várjuk azon házasulandó párok jelentkezését, akik elég bátrak ahhoz, hogy ránk bízzák az esküvői tortájukat. Ezért cserébe ajándékba megsütjük nekik. Volt jelentkezőnk bőven, így sorsolással döntöttünk, végül is két szerencsés pár mellett. Az első párnak, Adriennek és Róbertnek szeptember 8-án volt az esküvőjük Budapesten. Előre leegyeztettük, átbeszéltük, hogy milyen tortát szeretnének. A lényeg az egyszerűségen volt. Belül csupa csoki, kívül fehér bevonatos tortát szerettek volna. Mikor megsütöttük a próbasütiket, nagyon fehér volt az összhatás, könyörgött valami kis színért. Piros fondant volt itthon bekeverve, úgyhogy tettünk rá kis virágokat, csak hogy megmutassuk, egy kis szín milyen csodát tesz. Annyira megtetszett Adriennéknek, hogy a végeredmény is ez lett.
Az esküvő előtt tök jól eldöntöttük, hogy nem fogunk stresszelni. Persze munka közben valahogy mégis vállunkon éreztük annak súlyát, hogy két ember egyik legfontosabb napjára sütünk.
A tündértortáknál még mosolyogva sürögtünk-forogtunk, viccelődtünk, hogy ez milyen egyszerű....Aztán a nagy torta összeállításánál az önbizalmunk picit megcsappant, mikor nem sikerült elsőre, amit elterveztünk...De büszkén jelentjük, minden problémát elhárítottunk, és időben leszállítottuk az ajándékot.:)
Mikor eljöttünk az étteremből, olyan érzésünk volt mintha letettünk volna egy nehéz vizsgát. Az a felemelő megkönnyebbülés, hogy ezt is megcsináltuk!!!
Állítólag nagyon ízletesre sikerült, bár ezt csak az ifjú pár elmondásából tudjuk...Mertek volna mást mondani!:)))
Utólag is nagyon boldog közös életet kívánunk Adriennek és Robinak!









Julie&Julia

3 megjegyzés:

  1. Nagyon kis finom lett az összhatás! :)) Megérte az izgalmat...

    VálaszTörlés
  2. Vállaltok esküvőre bér-macaronsütést is? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írj a falusilibak@gmail.com címre, és megdumcsizzuk.:)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...