2012. augusztus 30., csütörtök

Egy kis köszönet...

Olyan furcsa, még csak 3 hónapja lesz, hogy elindítottuk a blogunkat. Mintha hosszabb idő telt volna el...
Mikor indultunk, az egésznek nem volt tétje. Úgy voltunk vele, ha csak a barátok olvasnak minket, már azért is megéri. Persze szerettük volna, hogy előbb-utóbb legyenek más olvasóink is.
De ami történt, arra nem számítottunk. Így, pár hónap elteltével már átlag napi 1000 oldal megnyitásunk van, a facebookon kis közösségünk pedig már 1000 fő fölött jár!!! Nekünk ezek nagyon nagy számok...
Sorra kapjuk a visszajelzéseket, hogy tetszik, amit csinálunk, és szerettek minket. Ez nagyon szuper érzés ám! Örülünk minden észrevételeteknek, vagy  annak, ha megsütitek valamelyik tortánkat, sütinket, vagy éppen valamelyik ötletünkben találjátok meg a rég keresett választ.
Van még számtalan receptünk, amik megsütésre várnak, sok barkácsötletünk, amik az elkészítésükre várnak, és rengeteg lelkesedésünk, ami nem vár semmire, csak úgy van. :)
Köszönjük, hogy olvastok minket!!!

Julie és Julia

7 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jó a blog, egy kivétellel: ...Több bejegyzés jó lenne :D

    VálaszTörlés
  2. igazából mi köszönjük, hogy lelkesítetek minket! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik a blogotok. Sok jó ötleteket várunk:)

    VálaszTörlés
  4. Közvetítitek azt a hangulatot, amire ki vagyunk éhezve. Nem csak valami meg nem fogható dolgot, egy illúziót vetítetek elénk, hanem rajtatok keresztül elérhetővé válnak számunkra is ezek. Elhihetjük, hogy egyszer nekünk is:) Én legalábbis. Mert minden vágyam valami ilyesmi:) Hiánypótlóak vagytok!

    VálaszTörlés
  5. Jó hogy vagytok! Hogy egymásra találtunk! Puszi nektek Csajok! :) Lili

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük mindenkinek a kedves szavakat! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...