2012. június 13., szerda

Az élet gyerekszemmel...

Barkácsolás és sütés-főzés között egy kis olvasnivaló... Három sorozatot tervezünk a blogon. Az egyik "Az élet gyerekszemmel..." Megkértünk gyerekeket, mondják el véleményüket a világról, életükről, családjukról. Hát elmondták:)
Egyik fő  kritérium az őszinteség volt, ez nem is okozott gondot így, hogy névtelenül írták.
Ezen a héten egy 8 éves kissrác írásával kezdünk. Nem cenzúrázunk, és nem javítunk ki helyesírási hibákat sem.:)
Így fogadjátok szeretettel:

8 éves  2 osztályos vagyok hát a suli nagyon nem jó. A  szülök segitökészek az apukám  a szigorú az anyukám  nem szigorú a tesom néha utál. Szerintem a legjob szavak a tanévet bezárom és a legrosszab szavak a tanévet megnyitom. az EB-t szerintem a spanyolok nyerik de lehet ti mást gondoltok. A felnötek mindent megvesznek. A felnötek néha kedvesek néha nem. Egyszer elmentem az utcában egy néni háza előtt, és rámkiabált. Ő nem kedves. A tanítónéni egyszer adott innivalóra mikor otthon hagytam 200 ft-ot, ő kedves. Ha már nem kell egy játék és már kinőttem, akkor eladom a vaterán. Két Nerfet adtam el. 4000ft-otkaptam értük, amit már nem tudom mire költötem. Apa mindig azt mondja, hogy feküdjek le korán 8-kor. Anya azt mondja picit fent maradhatsz még, de én még tovább akarok.
Szerintem a világ kicsit piszkos, nem tisztitják eléggé.

Ja, és Jake vagyok.
A célból, hogy zenei ízlésüket is megismerjük a mai srácoknak, megkértük, hogy jelenlegi kedvenc számukat is osszák meg velünk. Jake-é ez:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...